Picknick voor vrijwilligers

Op dinsdag 4 juli hadden we, na enige jaren, weer onze traditionele picknick. Dit keer niet in het Haagse Bos maar in de kloostertuin van het stadsklooster. Er waren ruim 30 vrijwilligers aanwezig en het was, zoals altijd, weer reuze gezellig.

Iedereen had wat te eten meegenomen dus de tafel was weer rijkelijk voorzien van allerlei salades, taarten, fruit, kaas. De tafel stond zelfs zo vol dat er geen plekje meer vrij was dus ik besloot om mijn tiramisu nog even in mijn tas te laten totdat we aan de desserts toe waren. Maar het was zo gezellig dat, toen ik opeens bedacht de tiramisu op tafel te zetten, die eigenlijk al min of meer werd afgeruimd. Heb het dus weer mee naar huis genomen, in de vriezer gelegd en zal het meenemen naar het AC. Onze bezoekers vinden het vast ook wel lekker en het beetje drank dat erin zit moeten we dan maar voor lief nemen…….

Op deze avond namen we afscheid van Marianne, bij ons beter bekend als Marianneke en Dorien. Marianneke is 23 jaar bij het AC werkzaam geweest en Dorien 15 jaar. Nathalie had voor beiden een leuke speech, een mooie bos bloemen en het boek “De jongen, de mol, de vos en het paard”.

Ook Pita werd in het zonnetje gezet want zij is inmiddels al 25 jaar (!) actief voor het Aandachtscentrum. Dat doen toch weinigen van ons haar na…..