Tekenen en schilderen in het Aandachtscentrum

Dinsdag 4 juli was het dan eindelijk zover: voor het eerst sinds corona hadden we een teken- en schildermiddag in het Aandachtscentrum. Nu onder begeleiding van Annet Peet, die veel ervaring heeft en zelf mooie schilderijen maakt. Van tevoren dachten we dat er misschien niet veel bezoekers zouden komen omdat zo’n activiteit eerst bekend moet worden maar dat bleek een foute inschatting. Er moest zelfs een tafel bijgezet worden! Medewerkenden en bezoekers waren vol overgave bezig iets van zichzelf tot uitdrukking te brengen op papier of canvas en ondertussen ontstonden er gesprekken en leerden we elkaar weer wat beter kennen. Een mooie middag!

Voorlopig is er iedere dinsdagmiddag tekenen en schilderen in het Aandachtscentrum. Tussen 14 en 15.30 uur.