Vrijwilligers

In het Aandachtscentrum werken zo’n 50 vrijwilligers. We zijn steeds op zoek naar betrokken mensen om ons met dit werk te helpen. Per dagdeel zijn er drie vrijwilligers die de bezoekers welkom heten, koffie, thee èn aandacht schenken. Regelmatig komen de vrijwilligers bij elkaar voor training en om onderling contact te houden.

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn betrokken bij de medemens, kunnen luisteren en aandacht geven. Zij hebben ervaring in het omgaan met diverse soorten mensen in verschillende omstandigheden. Zij hebben affiniteit met mensen die maatschappelijk tussen wal en schip zijn geraakt. Zij brengen het op niet direct met oplossingen te komen. Vrijwilligers werken goed samen in een teamverband en zij voelen zich thuis in de oecumenische achtergrond van het Aandachtscentrum.

Belangstelling?

Zoek onze vacature op Den Haag Doet. En neem voor verdere vragen contact met ons op of loop gewoon eens binnen voor een praatje. Iedere belangstellende is van harte welkom. Een bezoekje verplicht tot niets en is altijd waardevol!