Picknick vrijwilligers van het Aandachtscentrum

Op 7 juli is er voor de vrijwilligers een picknick georganiseerd in de tuin van het Stadsklooster. Hoewel de coronacijfers stegen wilden wij elkaar toch ontzettend graag weer eens ontmoeten. Door alle beperkende maatregelen hebben sommige vrijwilligers al langere tijd geen dienst gedaan en dus ook het contact met anderen moeten missen. Dat daar grote behoefte aan bestond bleek uit de enorme opkomst! In de tuin konden wij elkaar op gepaste afstand onder het genot van een hapje en een drankje weer eens spreken. Ook het weer werkte mee: het was een prachtige zonnige dag. Doordat eerder geplande bijeenkomsten alsmaar uitgesteld moesten worden, was dit de gelegenheid om afscheid te nemen van onze vrijwilligerscoördinator Barbara en haar opvolgster Nathalie voor te stellen. Ook het bestuurslid Sara nam afscheid en de vrijwilligers Marianne en Paul. We zullen hen missen. Na alle toespraken en het overhandigen van bloemen en cadeaus konden we genieten van een uitstekend verzorgd buffet. Het was een geweldig samenzijn en voor velen een fijn weerzien.