Kappers in het Aandachtscentrum

Dinsdagmiddag 28 februari was het druk in het Aandachtscentrum. Al weken gonsde het: ‘komen de kappers weer?’ De kappers, dat zijn Rose en  Ruthley, die zich al jaren het lot van de dakloze en arme mensen aantrekken. Zij kwamen tot voor kort de eerste vrijdag van de maand bij het Straatpastoraat knippen. Omdat de vrijdag hen niet langer schikte en het Straatpastoraat alleen die dag een ruimte huurt, werd er naar een andere plek uitgekeken. Dat werd het Aandachtscentrum.

Al ruim een half uur voor opening stonden de mensen op de stoep. Soms moesten bezoekers lang wachten maar dat hadden ze er graag voor over. Iedereen was zeer tevreden met het nieuwe kapsel. Hoewel ook Ischa was meegekomen om te knippen, kwam toch niet iedereen aan de beurt. Zij krijgen een tweede kans over 2 maanden want de laatste dinsdagmiddag van april, de 25ste, komen de kappers weer!