Bezoek van Sinterklaas

Op maandag 5 december werd er, alweer voor de derde keer, een lunch georganiseerd voor de bezoekers van het Aandachtscentrum.

De lunch blijkt een groot succes en wordt dan ook zeer gewaardeerd door de bezoekers.

Om deze reden zetten we deze nieuwe “traditie” dan ook voort en bieden we maximaal 25 bezoekers de gelegenheid om, elke eerste maandag van de maand,  gezamenlijk te genieten van een uitgebreide broodmaaltijd.

Hiervoor wordt het Aandachtscentrum door de vrijwilligers ‘s morgens snel omgetoverd in een ware “lunchroom” met lange tafels waar men gezellig kan aanschuiven.

Afgelopen maandag kreeg de lunch nog een extra dimensie omdat Sinterklaas, samen met maar liefst 6 van zijn Pieten, onverwacht een bezoekje aan het Aandachtscentrum bracht. De Sint had helaas geen tijd om nog een hapje mee te eten omdat er nog veel op zijn programma stond maar het feit dat hij toch de tijd genomen had om even langs te komen werd enorm gewaardeerd. Iedereen wilde natuurlijk met hem en zijn Pieten op de foto en daar nam hij geduldig en uitgebreid de tijd voor. Daarna deelden de Pieten aan alle bezoekers een chocoladeletter uit en werd de Sint “muzikaal” uitgeleide gedaan waarbij iedereen uit volle borst de bekende liedjes meezong….