Expositie in het Aandachtscentrum – MIDDIN

Momenteel is er in het Aandachtscentrum een expositie te zien met werk dat gemaakt is door de cliënten van MIDDIN, locatie Weesperstraat, Den Haag. De werkgroep TEA (Tentoonstellingen, Etalage en Aankleding) streeft ernaar werk te laten zien van organisaties voor mensen met een beperking. Dat kan variëren van psychische tot financiële beperkingen. Daarnaast willen we ook amateur kunstenaars een podium verschaffen en kansen bieden.

De resultaten zijn soms heel verrassend. Zeker de huidige expositie is alle aandacht waard. Kijk maar eens naar het werk in de etalage: perfect, kleurrijk en gedetailleerd! Maar loop ook eens binnen om al die mooie gevarieerde kunstwerken te bewonderen. En drink dan meteen een kopje koffie mee, want die staat altijd klaar.

Namens de TEA, Marinus Geradts