Een leeg bord is een goed teken

Tot en met medio maart  2024 exposeert Christel Heremans in het Aandachtscentrum met haar bijzondere foto-project “Remnants of a meal”. Wat startte als een reactie op de social media trend van mooi opgemaakte borden, resulteerde in zo’n 1000 foto’s… tot nu toe. Heremans benadrukt met haar foto’s dat eten een noodzaak is. Zelf zegt ze hierover “Een leeg bord is belangrijker dan een mooi opgemaakt bord; een leeg bord is een teken dat we lekker hebben gegeten”. Niet onbelangrijk is dat Christel Heremans 20 procent van de opbrengst van de verkoop aan de voedselbank doneert onder het motto ‘wie van heerlijk eten in restaurants kan genieten, kan ook een bijdrage aan de voedselbank geven’.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *