Paasviering

Het is gebruikelijk dat we Tweede Paasdag in het Aandachtscentrum vieren. Vorig jaar kon dat niet doorgaan maar gelukkig dit jaar wel, al moesten we onszelf allerlei beperkingen opleggen vanwege corona, maar daar zijn we inmiddels aan gewend! Zo hadden we twee vieringen, met groepen van maximaal 15 mensen. We luisterden naar het paasverhaal, en naar een verhaal over een koning die overal op zoek was naar God.  Caroline, die in voor-coronatijden op de woensdagmiddag het zanguurtje in het Aandachtscentrum verzorgde, speelde allerlei paasliederen op de piano, die we soms zachtjes meezongen achter onze mondkapjes. We staken de nieuwe paaskaars aan en genoten van paaseieren, koffie en chocolademelk. De bezoekers waren vooral blij dat op deze manier het lange en saaie paasweekend (want je kunt toch nergens heen) werd doorbroken en ze elkaar konden ontmoeten.