Muziek in het Aandachtscentrum

Eénmaal in de week worden de zangboeken uit de kast gehaald en is het tijd voor muziek! Caroline Wassenaar kruipt achter de piano en speelt allerlei soorten muziek, het liefst op verzoek van de gasten. Ze roept het bijbehorende nummer en de zangers zoeken de tekst op in het zangboek. Het eerste lied is altijd “oh, oh, Den Haag” van Harrie Jekkers. Daarna volgen de andere nummers. Je kan het zo gek niet bedenken of het komt langs zoals “Daar bij de waterkant”, “Streets of Londen/Op straat” of “De hoogste tijd”. Caroline weet goed de sfeer erin te houden.

Enkele vaste bezoekers van het Aandachtscentrum zingen graag mee en er komen mensen die speciaal voor dat ene uurtje langskomen. Het is allemaal goed. Het gaat om de muziek, het plezier en de verbinding.

Elke woensdagmiddag tussen 14.00 en 15.00 uur zit Caroline achter de piano en kan je meezingen. Als je Caroline nog even wilt spreken, dan vanaf 15.00 uur.

Je bent van harte uitgenodigd!